Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Тематические » Фильмы
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Скачайте, плз, фільм "Небесный капитан и мир.."

Осуждение художественных фильмов, мультфильмов и анимации, сериалов. Другие вопросы, касательно скачивания и воспроизведения видеофайлов с портала uamedia.info

Сообщение Ziben » 04 дек 2006, 00:32

Nazik писал(а):Я не згоден, бо Міла мені не подобається (імхо до Анджеліни їй далеко, принаймні лицем і акторською грою 131.gif ). А щодо того, що вона наша землячка, то треба ж бути об'єктивними: ми не можемо всіх наших земляків хвалити, тільки за те, що вони тут народилися, особливо якщо для цього не має ніяких підстав. Таких дівчат як Міла по Києву ходить тисячі, а кравивіших і привабливіших як мінімум сотні. Просто їй трохи більше пощастило 137.gif

Абсолютно согласен. Эта "актриса" мне тоже не понятна: если у Джоли хоть внешность броская, да фигура есть, то у Милы и фигуры то нет.
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.
Ziben
UA-IX

Сообщение Siver » 04 дек 2006, 01:12

Ziben писал(а):Абсолютно согласен. Эта "актриса" мне тоже не понятна: если у Джоли хоть внешность броская, да фигура есть, то у Милы и фигуры то нет.

142.gif Ахааахаа вы чё [нехорошие люди. ZhAN]. Джоули бывшая наркоманша. Детей у неё не может быть. как вам сказать Джоули раньше вобще блядью некоторое время работала ! ! ! А Милла Йовович супер модель . Родилась она в Украине. В Америку она уехала в свои 15 лет. До работы в киноиндустрии была и есть одна из супер моделей. Хорошая девушка и коренная Украинка. Мама у неё полячка. Так что Ziben если ты думаеш что фигура это большие СИСЬКИ И ГУБЫ (СИЛЕКОНОВЫЕ) как у Джоули . То у тебя совершенно нету представления о настоящих фотомоделях. Могу сказать одно Джоули больше на блядину смахивает чем на модель.
Nazik писал(а):Мене не стільки Джолі цікавить, скільки сам фільм. Хоча і Джолі теж 125.gif
Якщо цікаво, я у своїх смаках у кінематографі орієнтуюсь і в основному збігаюся з думкою Kino-govno. Його редакторів я вважаю надзвичайними експертами в кінематографі, хто прочитає (і зрозуміє 113.gif ) їхні рецензії, той зі мною погодиться. Хоч буває і вони можуть бути трохи суб'єктивними, проте завжди аргументують, причому залізно і беззаперечно.
Я не згоден, бо Міла мені не подобається (імхо до Анджеліни їй далеко, принаймні лицем і акторською грою 131.gif ). А щодо того, що вона наша землячка, то треба ж бути об'єктивними: ми не можемо всіх наших земляків хвалити, тільки за те, що вони тут народилися, особливо якщо для цього не має ніяких підстав. Таких дівчат як Міла по Києву ходить тисячі, а кравивіших і привабливіших як мінімум сотні. Просто їй трохи більше пощастило 137.gif

З.І Так що фільму мені не бачити?? 136.gif sad.gif

Слышиш НАЗАР не хочу тебя РОЗАЧАРОВУВАТИ Но Джоули реально Блядина силеконавая. Если тебе нравятся силеконовые бляди то извени меня тебе сюда 142.gif ---> http://www.sex.com/
Nazik писал(а):1) Не ображайся, але свої поради на рахунок фільму (фільмів) давай комусь іншому.
2) Для мене твої смаки в кінематографі і в жінках зокрема абсолютно не авторитетні.
3) Імхо, ти не розбираєшся в хорошому кінематографі.

Да ещё раз повторяю. 1) Фильм АЦТОЙ !
2) Джоули есть "Наркоманша (Конченная Блядина)" 20.gif

[+10% Оскорбление пользователей. ZhAN]
Вложения
Milla.jpg
Siver
Rusanovka-Net

Сообщение Pilorama36 » 04 дек 2006, 08:49

Сабжевый фильм полное гавно. Спор по поводу того кто красивее полный бред, потому что обе девочки заслуживают самого пристального внимания.
Pilorama36
Rusanovka-Net

Сообщение The_freakest » 05 дек 2006, 21:11

2 Nazik
чета личные к тебе не доходят.. слил \\andrey\Incoming\For_Nazik
The_freakest
Rusanovka-Net

Пред.

Вернуться в Фильмы