Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Тематические » Железо
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Поможіть з вибором відеокарти

Хотите купить новую железяку или можете поделиться опытом по железу ? Вам сюда!

Сообщение fortes » 22 ноя 2006, 22:26

Nazik писал(а):і щодо цього не до кінця зрозуміло: чи це у ДВД буде якісніше зображення на телевізорі, чи на моніторі?
чи це сказано про звичайні телевізійні програми, які можна переглядати на моніку з високою якістю зображення? 118.gif

Не, якість HDTV набагато вище за DVD. Однак щоб це стало замітно - необхідно мати HDTV телевізор, проектор, плазму або (жидкокристалічний монітор 19" або ЭПТ 19"-21" щоб підтримували розширення 1280х1024 (краще 1920х1080) і вище). На звичайному телевізорі, проекторі чи плазмі різниці між DVD i HDTV майже не видно.
Щоб дивитись HDTV телебачення необхідно його мати :) (А воно розповсюджене в основному в Америці, Японії і Европі) А щоб підключитись треба супутникову тарілку та підписку на канали (HDTV)
Крім того необхідно мати відео плеер з підтримкою HDTV, спеціальні кодеки та норм проц 2200ГГц+
А наші телевізійні програми напевно ще не скоро будуть в HDTV транслюватись, а в UHDTV (7680х4320) і подавно.
fortes
World

Сообщение Vetold » 23 ноя 2006, 18:31

Nazik писал(а):Спасибі, хлопці, трохи просвітили..
А з приводу процесора, то наскільки я знаю, зараз різниця в ціні між АМД і Інтел не дуже велика..(ще не вивчив точно)
я просто схилявся до Радеона і АМД, а з того, що ти сказав, Вєтольде, доведеться або проц брати інтеловський, чи навпаки відяху нВідіа.. просто серед Радеонів якийсь більший вибір, до того ж я надибав за ціною близько 115 баків карту з типом памяті ДДР3, а не ДДР2
А ще на Радеонах бачив ХДТВ, хоча в мене телевізор не сильно крутий (монітор правда непоганий), так що не впевнений, чи вдасться використати переваги ХДТВ...

Лично как для меня то в этой ценовой категории царствует Нвидиа, но я так же не люблю АМД, по этому такое вот сотрудничество крупных компаний иногда просто загоняют покупателей в тупик((( И я брал Интел + Нвидиа, впринципе ничего... Сейчас Интел и АМД в цене не сильно отличаются, при том что самый маленький двухядерный пенёк практически на ровне с самым крутым двухядерным атлоном... Но впринципе узнавай, лазь по форумам, выбирай то что больше нравится, к чему душа лежит, но помни, что Нвидиа быстрее на АМД, а АТИ на Интеле, но впринцыпе не на много... Если тебя не смущает потеря 5-10 фпс в играх, то можеш смело брать АМД+Радеон, или Интел+Нвидиа

Gleb писал(а):С этого места, пожалуйста, подробней. А то вот в AMD взяли купили ATI, может не то купили? 105.gif

Я в шоке, что творится в мире... По крайней мере пока от этого сотрудничиства я плодов не видел, так что принцип Интел+АТИ и АМД+Нвидиа остаётся в силе... Лично моё мнение по поводу "АМД купило АТИ" - просто Интелу ставят палки в колёса, так как АМД полностью проиграла рынок процессоров в этом году Интелу, просто у АМД других методов борьбы с Core 2 Duo скорее всего нету и не будет)))
Vetold
Rusanovka-Net

Сообщение ZhAN » 23 ноя 2006, 20:55

Vetold писал(а):Под AMD надо брать Nvidia, а под Intel надо ATI, это железное правило, так как Нвидиа затачивает карты под АМД, а Ати под Интел, брать надо исходя из своего процессора...

ИМХО полный бред. Подтверди свои слова ссылками на авторитетные ресурсы плз.
ZhAN
SunLine

Сообщение Nazik » 23 ноя 2006, 21:39

Под AMD надо брать Nvidia, а под Intel надо ATI, это железное правило, так как Нвидиа затачивает карты под АМД, а Ати под Интел, брать надо исходя из своего процессора...

Ага, мені теж цікаво прочитати якісь огляди з цього приводу.
До речі, не повважайте за рекламу, комп збираюся брати у фірми "Сокол", яка є тепер нашими сусідами по Русанівці і знаходиться на Русанівській наб., 20. Може хтось уже мав справу з ними, так і щось розкаже(вони раніше здається базувалися на Політеху). Можете, хто бажає поглянути і на ціни та вибір: їх сайт Сокол.
Nazik
Rusanovka-Net

Сообщение Gleb » 23 ноя 2006, 21:50

Nazik писал(а):До речі, не повважайте за рекламу, комп збираюся брати у фірми "Сокол", яка є тепер нашими сусідами по Русанівці і знаходиться на Русанівській наб., 20. Може хтось уже мав справу з ними, так і щось розкаже(вони раніше здається базувалися на Політеху). Можете, хто бажає поглянути і на ціни та вибір: їх сайт Сокол.

Нормальная фирма. Правда, мне к ним в сервис ничего носить не приходилось.
Доллары почему-то не берут 137.gif
А на Русановке они давно.
Gleb
Rusanovka-Net

Сообщение The_freakest » 23 ноя 2006, 23:14

Цены в соколе просто супер... и сервис со слов знакомых хорошый..
The_freakest
Rusanovka-Net

Сообщение Vetold » 24 ноя 2006, 00:39

Nazik писал(а):комп збираюся брати у фірми "Сокол", яка є тепер нашими сусідами по Русанівці

Я там покупал видеокарту, всё бы хорошо, но когда залез производителя на сайт и посмотрел на такую же карту, что у меня, оказалось на моей видяхе кулер вобще не такой как у производителя... наклеили на голимый кулр наклеичку итп... а так вроде бы ничего)))
Vetold
Rusanovka-Net

Сообщение Vetold » 24 ноя 2006, 00:58

http://itc.ua/article.phtml?ID=25954&IDw=10&pid=16 Вот интересная статейка, тест 33 процессоров, рекомендую почитать...
Vetold
Rusanovka-Net

Сообщение Vlad » 24 ноя 2006, 00:59

Я там TV карту брал
Фирма Ок 113.gif
Vlad
Rusanovka-Net

Сообщение Vetold » 24 ноя 2006, 01:08

ZhAN писал(а):ИМХО полный бред. Подтверди свои слова ссылками на авторитетные ресурсы плз.

Ага, подтвердим, не бойся... ))) Будут вам ссылки
Vetold
Rusanovka-Net

Пред.След.

Вернуться в Железо