Наша "доблесная" милиция
Molfar писал(а):Історія абсолютно правдива. Є два десятки свідків, відео. Зате підтвердження слів мєнтів - нема. Нема навіть медекспертизи, яка б доводила, що той хлопець був п"яний.
История абсолютный бред, я так и ненашол видео самого задержания ("избиения"), зато есть видео где какая-то девушка кричит "ему что-то подбросят сейчас" раз 50 наверное и даже не пытается высказать чтото вразумительное... А парню поидее даже ненадо было быть пьяным, просто пару раз грубо оскорбить ментов, уже думаю достаточно для задержания, или например за руку схватить...
-
anacken
Я особисто розмовляв із трьома свідками, які бачили це все від початку і до кінця. Також я бачив відео того, як це все почалося - його мені, на жаль, не дали скопіювати адвокати цього хлопця. Я бачив його ПІСЛЯ двох діб перебування у РОВД - скажу тільки, що опис знятих побоїв зайняв у лікаря півтори години часу і більше десятка листків паперу. Я говорив із бабцями, через яких це почалося. Усі вони підтверджують те, що написано у цій статті. Яку, до слова, написав я)))
афтар, пиши исчо!))
напиши статью про бабок торгующих всякой херней в переходах (и с самого начала, когда утром они с кравчучками в час пик прутся на один рынок чтоб купит подешевле, а потом в переход)))
почем с них участковые берут, как их гоняют, думаю будет интересно))
напиши статью про бабок торгующих всякой херней в переходах (и с самого начала, когда утром они с кравчучками в час пик прутся на один рынок чтоб купит подешевле, а потом в переход)))
почем с них участковые берут, как их гоняют, думаю будет интересно))
-
antoxa173