StarCraft
Правила форума
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
• Страница 1 из 1
Жан, підкажи, плз, як зайти в місцевий баттл старкрафта? Я установив програмку BNetGateWayEditor і там прописав адресу 10,8,8,5 і назву RusaBNet, тоді у старкрафті зявилась назві сервера, але зайти на нього не можна... Чи він ще не існує? 

-
Nazik
Nazik писал(а):Жан, підкажи, плз, як зайти в місцевий баттл старкрафта? Я установив програмку BNetGateWayEditor і там прописав адресу 10,8,8,5 і назву RusaBNet, тоді у старкрафті зявилась назві сервера, але зайти на нього не можна... Чи він ще не існує?
Должен работать. Скажи где взять нормальный старкрафт (инсталцию или установленный), хочу сам проверить.
-
ZhAN
Ура!!!!!
Працює Руса беттлнет на Старкрафт!!
Хлопці, анумо! Згадайте молодість! Гра епохальна, ІМХО зе бест стратегія за останні 10 років
(ну до виходу вара 100п)
Реєструйте аккаунти і будемо шпилити, там ніби навіть ладдерна статистика буде вестись!
Працює Руса беттлнет на Старкрафт!!

Хлопці, анумо! Згадайте молодість! Гра епохальна, ІМХО зе бест стратегія за останні 10 років

Реєструйте аккаунти і будемо шпилити, там ніби навіть ладдерна статистика буде вестись!

-
Nazik
• Страница 1 из 1