Диабло 2
Правила форума
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
• Страница 1 из 1
В мене є Diablo II Lord Of Distcruction версії 1.10 (остання 1.11, але на неї перейшли тільки офіційні бетлнети Європи і Штатів). Можу розшарити, але скачувати, будь-ласка тоді, коли мене немає (буду відключати, бо в мене ком - тормоз). Я сам частенько в неї граю на українському Алькарі, (http://games.alkar.net/game/d2lod/about/), всім рекомендую. Хоч інет не дуже останнім часом та і сам Алькар трохи лагає. Хто, до речі, виявить бажання, може реєструватися на Алькарі і хай мені повідомить, я там трохи розжився на артефакти, тому можу дечим допомогти нубові
. У папці DiabloStaff є Maphack для відкривання всієї карти і показування мобів на ній. Усі питання вияснимо, якщо будете грати на баттлі. Качайте звідси \\Naziki\Gamez\

-
Nazik
Nazik писал(а):В мене є Diablo II Lord Of Distcruction версії 1.10 (остання 1.11, але на неї перейшли тільки офіційні бетлнети Європи і Штатів).
Мне нужна игрушка, чтоб проверить ее работоспособность с нашим Русановским батл-нет севрером. Спасибо, скачаю и положу на сервере если подойдет.
На алькаре закрытый диабловский сервер или открытый ?
-
ZhAN
Алькар закритий сервер. В смислі там є ладдер, який закритий (Всі персонажі збурігаються на Алькарі), але там є можливість грати у відкриті ігри своїми власними персами, правда ніхто не грає... всі на ладдері сидять.. там цікавіше і більше артефактів і рунних слів.
-
Nazik
Nazik писал(а):Алькар закритий сервер. В смислі там є ладдер, який закритий (Всі персонажі збурігаються на Алькарі), але там є можливість грати у відкриті ігри своїми власними персами, правда ніхто не грає... всі на ладдері сидять.. там цікавіше і більше артефактів і рунних слів.
Понял.. эх.. закрытый сервер нам не потянуть...
-
ZhAN
А чому не потягнути? Там треба додаткове сильне обладнання?
Шкода, блін, було би круто, якби на українському горизонті з'явився новий ігровий реалм Діябло - Rusanovka
.

Шкода, блін, було би круто, якби на українському горизонті з'явився новий ігровий реалм Діябло - Rusanovka

-
Nazik
Хто грав у версію 1.10 і дальше, тому не набридне.
Азарт там нормашечний, коли ПвП рубаєш, я на Алькарі уже спробував
Азарт там нормашечний, коли ПвП рубаєш, я на Алькарі уже спробував

-
Nazik
• Страница 1 из 1