КоНь писал(а):на праве сидел вместо лекции читал конституцию...могу заявить: мы без герба, наш гимн - это музыка Вербидского(только музыка)...и по конституции Украина- унитарнае государство....хотя присудствует "АРК".
А веду это все я к тому что мы живем в анусе...
А вот тут я с тобой не соглашусь.Плохо читал значит...
Стаття 20 КУ. Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України. Великий Державний Герб України встановлюється з урахуванням малого Державного Герба України та герба Війська Запорізького законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України. Головним елементом великого Державного Герба України є Знак Княжої Держави Володимира Великого (малий Державний Герб України).
Стаття 1 ЗУ "Про державний гімн України". Державним Гімном України є національний гімн на музику М. Вербицького із словами першого куплету та приспіву твору П. Чубинського в такій редакції:
"Ще не вмерла України і слава, і воля,
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці.
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Приспів:
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду".
И наконец-то я добралась до того,что по статье 2 КУ Украина действительно унитарное государство.И-таки да,унитарное государство не должно в себя включать в данном случае АР Крым,НО ведь Верховная Рада АР Крым не выдаёт законов и по статье 135 КУ "Нормативно-правові акти Верховної Ради Автономної Республіки Крим та рішення Ради міністрів Автономної Республіки Крим не можуть суперечити Конституції і законам України та приймаються відповідно до Конституції України, законів України, актів Президента України і Кабінету Міністрів України та на їх виконання".
А вот к чему реально можно придраться в Конституции,так это к статье 10,в которой говорится,что "В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист РОСІЙСЬКОЇ, інших мов національних меншин України".
Мне фиолетово,что вы про меня думаете,зато моя бабушка говорит,что я солнышко.