Потрібен сантехнік для заміни змішувача (смесителя) зі своїм газовим ключем , а також заодно сифон можна замінити ( і щоб не дер 3 шкури, як наш жековський , якого я свого часу послав...морду зажрану)
Хто з форумчан може допомогти (особливо цікавить газовий ключ) , буду тільки радий і пиво гарантовано.
Потрібен Сантехнік
• Страница 1 из 2 • 1, 2
Nazik писал(а):Потрібен сантехнік для заміни змішувача (смесителя) зі своїм газовим ключем , а також заодно сифон можна замінити ( і щоб не дер 3 шкури, як наш жековський , якого я свого часу послав...морду зажрану)
Хто з форумчан може допомогти (особливо цікавить газовий ключ) , буду тільки радий і пиво гарантовано.
Ключ не газовый, а гаечный
-
MISTERDAY
Ні, там треба такий хитрий ключ де половина розрізу півкругла, а друга половина складається з двох січних , то такий великий ключ, його носять сантехніки і газовщики спеціально для труб
-
Nazik
Nazik писал(а):Ні, там треба такий хитрий ключ де половина розрізу півкругла, а друга половина складається з двох січних , то такий великий ключ, його носять сантехніки і газовщики спеціально для труб
было б не плохо картинку.У меня есть какой-то здоровенный набор.Может найдется.
-
SemenKa
Nazik писал(а):соррі за нубство, а як вставити картинку?
В "ответить" внизу есть обзор,нажимаешь.Потом ищешь на компе,выбираешь,что б она появилась в окне и нажимаешь добавить.Вводишь текст сообщения,отправить.И бинго!!!Готово!Удачи)
З.Ы.только,помоему,jpg и формат должен быть подходящий
-
SemenKa
• Страница 1 из 2 • 1, 2