Зараз я максимально коротко постараюсь описати мою проблему, і може хтось щось порадить:
Мною був куплений новий комп з рік назад, і працював він донедавна чудово. (проц Пень2.8Гц, 1Гб оперативи)
Якийсь час назад на нього потрапив троян і порушив роботу вінди (найбільш імовірна версія, що троян у цьому винен, хоча...).
В результаті:
-глючив звук
-погіршилася багатозадачність (нереально стало напр. слухати музику і щось переписувати)
-повільніше почали загружатися проги та ігри (раніше воркрафт 3 загружався за 1 сек, а після - за сек 10...)
-дуже повільно почала загружатися сама вінда (не памятаю точно, але здається вона грузилася менш, ніж за хвилину, а потім за хв 3-4..)
-і т. д.
Після переустановки вінди робота покращилася, але все одно відчувається, що производительность компа далеко не така, як повинна бути по ідеї, вінда все одно (мені здається) досить довго загружається, так само і ігри, і програми...
і ще одне щодо звуку: коли установлюю драйвери (SoundMax) встроєної звуковухи з диска, який іде разом з материнкою (тобто ніби рідні драйвери звуковухи - в мене Асус мама), то звук починає так само страшно глючити і тормозити, як і до переустановки. Коли деінсталюю їх і лишаю якісь дефолтові чи що, то звук стає більш-менш нормальним.
Питання: невже це щось із залізом? може зі звуковою, чи з самою мамою? і як точно оприділити в чому проблема?
Комп"ютерні генії, відізвіться!
Производительность компа
• Страница 1 из 2 • 1, 2
-Хто щось підкаже, тому моя глибока подяка
-хто прийде в гості і щось зробить - тому пиво (чи відповідний алкогольний еквівалент),
-а хто прийде і все полагодить, (чи точно переконає, що ремонту не підлягає, а лишень віднесенню по гарантії в сервіс), - тому пиво і вічна дружба
-хто прийде в гості і щось зробить - тому пиво (чи відповідний алкогольний еквівалент),
-а хто прийде і все полагодить, (чи точно переконає, що ремонту не підлягає, а лишень віднесенню по гарантії в сервіс), - тому пиво і вічна дружба

-
Nazik
Nazik писал(а):Якийсь час назад на нього потрапив троян і порушив роботу вінди (найбільш імовірна версія, що троян у цьому винен, хоча...).
В результаті:
-глючив звук
Думаю ,что звук не может глючить в результате проникновения трояна

Після переустановки вінди робота покращилася, але все одно відчувається, що производительность компа далеко не така, як повинна бути по ідеї, вінда все одно (мені здається) досить довго загружається, так само і ігри, і програми...
Как ты переустонавлевал, небось по верху? тебе надо переставить С НУЛЯ, С ФОРМАТИРОВАНИЕМ ДИСКА C!!!! И тогда все будет работать идеально!
і ще одне щодо звуку: коли установлюю драйвери (SoundMax) встроєної звуковухи з диска, який іде разом з материнкою (тобто ніби рідні драйвери звуковухи - в мене Асус мама), то звук починає так само страшно глючити і тормозити, як і до переустановки. Коли деінсталюю їх і лишаю якісь дефолтові чи що, то звук стає більш-менш нормальним.
Питання: невже це щось із залізом? може зі звуковою, чи з самою мамою? і як точно оприділити в чому проблема?
У меня тоже "мать" Асусовская, звук встроенный, но такого не наблюдалось. А вообще встроенный звук - это херня. Купи себе звуковуху простую за 30-50 баксов(SB Liveили Простую Audigy) и будет все отлично рабоатать.
P.S. Все никак себе руки не дойдут поставить нормальную звуковуху. Встроенная еще и шумит УЖАСНО! (но шум этот так особо не слышно, а вот при записи с линейного входа...

nem2007 писал(а):Думаю ,что звук не может глючить в результате проникновения трояна![]()
Как ты переустонавлевал, небось по верху? тебе надо переставить С НУЛЯ, С ФОРМАТИРОВАНИЕМ ДИСКА C!!!! И тогда все будет работать идеально!
був формат диска С:
-
Nazik
Nazik писал(а):і ще одне щодо звуку: коли установлюю драйвери (SoundMax) встроєної звуковухи з диска, який іде разом з материнкою (тобто ніби рідні драйвери звуковухи - в мене Асус мама), то звук починає так само страшно глючити і тормозити, як і до переустановки. Коли деінсталюю їх і лишаю якісь дефолтові чи що, то звук стає більш-менш нормальним.
У меня тоже такое было,когда ставил стандартные дрова(глючил звук,в песнях перескакивал на 2-3 сек. вперёд...),установил новые с оффсайта,вроде всё ок

Зробив повний формат диску С: (файлова система NTFS) при установці вінди. Зараз на диску стоїть одна вінда і програм файлз. Все одно мені здається, що занадто повільно він працює..
Невже ще потрібна дефрагментація?
І навіщо ставити статичний розмір файлу підкачки, там купа вільного місця на диску..
Невже ще потрібна дефрагментація?
І навіщо ставити статичний розмір файлу підкачки, там купа вільного місця на диску..
-
Nazik
Nazik писал(а): Зараз я максимально коротко постараюсь описати мою проблему, і може хтось щось порадить:
Мною був куплений новий комп з рік назад, і працював він донедавна чудово. (проц Пень2.8Гц, 1Гб оперативи)
Якийсь час назад на нього потрапив троян і порушив роботу вінди (найбільш імовірна версія, що троян у цьому винен, хоча...).
В результаті:
-глючив звук
-погіршилася багатозадачність (нереально стало напр. слухати музику і щось переписувати)
-повільніше почали загружатися проги та ігри (раніше воркрафт 3 загружався за 1 сек, а після - за сек 10...)
-дуже повільно почала загружатися сама вінда (не памятаю точно, але здається вона грузилася менш, ніж за хвилину, а потім за хв 3-4..)
-і т. д.
Комп"ютерні генії, відізвіться!
1. Закатай с асуса последние версии дров.
2. Посмотри в BIOS функцию smart если включена то выключи, вообще проверь настройки
BIOS.
• Страница 1 из 2 • 1, 2