Маня писал(а):Была мысля туда податься,но потом подумалОсь:шо я там забыла!И тут своего хватает!!!
То,что контракт там 17 тыщ я уже знаю.Мою маму это как-то не очень огорчило,а вот меня жаба давит.А вот о том,что 7 экзаменов,впервые слышу!Изучила сайт.Вроде там на мою специальность только два экзамена:язык и право.У тебя какие-то неверные данные.Хотя и так тяжело...
Положення «Умови вступу на бакалаврські та маґістерські програми НаУКМА на 2007 рік»
(наказ № 104 від 26.03.2007 року)
І. Загальні умови
Це Положення розроблене відповідно до вимог чинного законодавства України, Статуту НаУКМА та визначає порядок вступу для отримання вищої освіти в НаУКМА.
1. Абітурієнтами НаУКМА можуть бути громадяни України, іноземних держав і особи без громадянства незалежно від їхнього походження, соціального й майнового стану, расової та національної приналежності, статі, ставлення до релігії та віросповідання, політичних поглядів, роду і характеру занять, котрі мають середню або вищу освіту, здали до Приймальної комісії НаУКМА необхідні документи та сплатили вартість анонімного тестування, включаючи збірник тестових завдань.
2. До вступного тесту на бакалаврські програми входять сім модулів (частина з них складає профільний блок відповідного напряму підготовки):
• Українська мова
• Англійська мова
• Гуманітарні науки (або література, або історія – за вибором, крім напрямів підготовки, для яких ці дисципліни є профільними)
• Математика
• Правознавство
• Природничі науки (або біологія, або хімія, або фізика – за вибором, крім напрямів підготовки, для яких ці дисципліни є профільними)
• Історія Києво-Могилянської академії.
3. Тестові завдання однакові для вступників на всі напрями підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра.
Профільний блок на напрями підготовки складається з таких модулів: Право – українська мова, правознавство.