Я не хочу сказать, что на украинском фильмы звучат АЦТОЙно, просто голоса у наших дублёров паскудные!!!

Greeder писал(а):Хотелось бы услышать мнение людей на счёт украинского перевода фильмов в кинотеатрах. Как по мне смотреть это не возможно, особенно те фильмы в дубляже которых принимают участие Фоззи и Фагот.Этим идиотам можно дублировать или мультфильмы, или на крйняк, комедии.
![]()
Я не хочу сказать, что на украинском фильмы звучат АЦТОЙно, просто голоса у наших дублёров паскудные!!!
Greeder писал(а):Хотелось бы услышать мнение людей на счёт украинского перевода фильмов в кинотеатрах. Как по мне смотреть это не возможно, особенно те фильмы в дубляже которых принимают участие Фоззи и Фагот.Этим идиотам можно дублировать или мультфильмы, или на крйняк, комедии.
![]()
![]()
Nazik писал(а):Та ні, давайте хай все вернеться на російську мову, всі фільми, телепередачі, реклама і т п., вона ж така рідна та приємна, вєлікій і магучій, як то кажеться. Навіщо той геморой з розвитку національної мови і культури?? Навіщо робити ті перші кроки і старання, якщо вже є чудова десятилітня традиція?? Легше ж все робити на радном.
Вперед на мітинги, чи хоча б на форуми! не віддайте на поталу шаленим українським націоналістам всю комерцію та кінематограф, а ті грошенята, що йдуть в казну сусідньої держави за закупівлю росіського мегапрофесійного дубляжу, так то ж дрібниці... легше з заплатити, ніж самому своє зробити, ми ж бо українці такі нездари та ледарі, але ж нам то пох)))
Greeder писал(а):Было бы хорошо, если бы было право выбора. Согласен, что тут бы очень сильно увеличились растраты, но...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0