Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Общие » Общение
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Фильмы на украинском!

Общаемся на любые темы

Фильмы на украинском!

Всего голосов : 0

Сообщение Ziben » 31 май 2007, 22:07

Nazik писал(а):Та ні, давайте хай все вернеться на російську мову, всі фільми, телепередачі, реклама і т п., вона ж така рідна та приємна, вєлікій і магучій, як то кажеться. Навіщо той геморой з розвитку національної мови і культури?? Навіщо робити ті перші кроки і старання, якщо вже є чудова десятилітня традиція?? Легше ж все робити на радном.
Вперед на мітинги, чи хоча б на форуми! не віддайте на поталу шаленим українським націоналістам всю комерцію та кінематограф, а ті грошенята, що йдуть в казну сусідньої держави за закупівлю росіського мегапрофесійного дубляжу, так то ж дрібниці... легше з заплатити, ніж самому своє зробити, ми ж бо українці такі нездари та ледарі, але ж нам то пох)))

Ну, это нормальный фанатизм, не имеющий ничего общего со здравым смыслом.

Nazik, я дуже поважаю українську мову, це дуже красива та дуже співоча мова, але все, що робиться з фанатизмом, в мене визиває лише посмішку.

Взагалі, ця тема, як і дуже багато тем не лише на нашому форумы, а й в цілому в багатьох форумах, даже надумана та за вуха притягнута. Проблеми мови в нашій країні НЕМАЄ! Хто бажає 0 спілкується російською, хто бажає - українською. Всі ми розуміємо обидві мови й не треба робити з цього проблему. Примушувати всіх розмовляти чи дивитися фільми тією чи іншою мовою ні до чого не призведе, лише буде викликати обурення. Не треба робити з цього проблеми. Росте нове поколння, яке вже зі школи вчиться розмовляти та думати українською, тому нічто не гнобить рідну мову. Дублювати фільми тільки ураїнскьою тільки для того цоб "аби не російською, аби вони копійки зайвої не заробили" - маразм. Я трошки старший за багатьох на цьому форумі і коли навчався в школі, то в нас українську мову вивчали дужи посередньо, але я вільно можу дивитися кіно або читати книгу, навіть не звертаючи увагу українською чи російською мовою. Невже для вас, для тих, хто в школі навчався українською, є якась різниця?

2Nazik, дуже поважаю за повагу та любовь до рідної мови, а також за на рідкість "українську" мову (не "суржик"), але фанатизм - то не добре.
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.
Ziben
UA-IX

Сообщение Ell » 31 май 2007, 22:20

Jekki писал(а):Четко и ясно:ты идиот!!! 136.gif 136.gif

Я на оскорбления максималистических подростков отвечать не буду 105.gif
Ell
Rusanovka-Net

Сообщение Jekki » 31 май 2007, 22:23

Ziben писал(а):Проблеми мови в нашій країні НЕМАЄ! Хто бажає 0 спілкується російською, хто бажає - українською. Всі ми розуміємо обидві мови й не треба робити з цього проблему. Примушувати всіх розмовляти чи дивитися фільми тією чи іншою мовою ні до чого не призведе, лише буде викликати обурення. Не треба робити з цього проблеми.

27.gif
Проблема є і набагато серьзойніша ніж ти можеш собі уявити,ти кажеш про те шо не треба примушувати людей розмовляти тією чи іншой мовою,але погляньмо на наших сусідів,Росію,
чомусь в їхній країні кіно показують лише на російській мові,там навіть нема такого розуміння як:"Фильм на Украинском" адже вони поважають свою рідну мову.
А наша держава виходить себе не поважає,тому що більше 75% програм на телебачені,радіо ведуться російською мовою. 20.gif 20.gif
Изображение
Jekki
Rusanovka-Net

Сообщение Neformat » 31 май 2007, 22:30

Jekki писал(а):в Киеве доминирует русский язык,о чем можно говорить если в сталице страны доминирует не национальный язык???

такое возмущение ) чтож ты сам то не на рiднiй моBi общаешся?

я на каком хочу на таком языке и буду говорить.
а перевод русских телепередач на украинский ето бред ! самито ничё создать не можем интересного вот и переводим русские от ! А давайте вообще закроем все рускоязычные каналы , перестанем транслировать росийские научно-популярные телепередачи и вообще всё-всё что не на украинском , извините что ж тогда смотреть то? Мыколыну погоду ?
Изображение
Neformat
Rusanovka-Net

Сообщение San » 31 май 2007, 22:37

Ell писал(а):Я на оскорбления максималистических подростков отвечать не буду 105.gif

Ну загнул 102.gif

Neformat писал(а):... чтож ты сам то не на рiднiй моBi общаешся?...

Потому что язык врага надо знать в лицо!
"Считайте, что вы не можете, считайте, что вы можете, - в любом случае вы правы" (С) Генри Форд
San
Rusanovka-Net

Сообщение Костянчик » 31 май 2007, 22:38

Neformat писал(а):А давайте вообще закроем все рускоязычные каналы , перестанем транслировать росийские научно-популярные телепередачи и вообще всё-всё что не на украинском

125.gif 123.gif Поддерживаю!
Костянчик
Rusanovka-Net

Сообщение ch_galya » 31 май 2007, 22:39

Не буду спорить или что-то доказывать, просто скажу свое мнения, кто хочет может согласиться, кто не хочет - Ваше право. Признаюсь честно, когда попала впервые на украинский перевод, то была немного шокирована сначала, зато потом была в полном восторге ... Понравилось жутко :-) Считаю, что наш перевод (украинский) очень качественный и профессиональный, иногда ловлю себя на мысли, что знаю кто дублирует :-) Я не против русского перевода, но когда смотрю фильм на украинском, то получаю море удовольствия, как от серьезных фильмов, так и от комедий и мультиков. Кстати, Пираты-2 были отлично переведены :-) А Тачки и Шрек вообще рулез! :-) Еще смотрела "Отпуск по обмену", так уже на второй минуте так увлеклась ... Смотрела на русском из сетки некоторые моменты и ... как-то что-то не так ... Но ведь у каждого свое мнение, в принципе, думаю, что можно было бы в Батерфляе оставить русский перевод для особо желающих (лично, я этот кинотеатр не люблю 129.gif)
ch_galya
Rusanovka-Net

Сообщение Ziben » 31 май 2007, 22:40

Jekki писал(а):27.gif
Проблема є і набагато серьзойніша ніж ти можеш собі уявити,ти кажеш про те шо не треба примушувати людей розмовляти тією чи іншой мовою,але погляньмо на наших сусідів,Росію,
чомусь в їхній країні кіно показують лише на російській мові,там навіть нема такого розуміння як:"Фильм на Украинском" адже вони поважають свою рідну мову.
А наша держава виходить себе не поважає,тому що більше 75% програм на телебачені,радіо ведуться російською мовою. 20.gif 20.gif

Але чому в них повинні бути фільми українською мовою? Який відсоток українців в Россії? Тобто скільки там людей які не те щоб вважали українську мову за рідну, а хоча б розуміли ії? Дуже й дуже незначний відсоток. Набагато більше людей там розуміє англійську мову, ніж українську.

Про 75 відсотків програм - не намагайтесь обманути, немає цього. Якщо ви берете до уваги російські канали, які маєте можливість дивитсь завдяки кабельному телебаченню, то це не має відношення до українського телебачення. А на українському - українська - домінує, інакше б канали не мали змоги працювати згідно законодавства. Але мені все одно не зрозуміло чому повинна домінувати українська мова, якщо люди розмовляють російською? На роботі я бачу що 95% людей - розмовляють російською (і я також), хоча й можуть перейти або на українську, або щонайменше на суржик. Але чому їх потрібно примушувати до української? Людина повинна мати змогу обирати.
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.
Ziben
UA-IX

Сообщение Jekki » 31 май 2007, 22:42

Neformat писал(а):такое возмущение ) чтож ты сам то не на рiднiй моBi общаешся?

я на каком хочу на таком языке и буду говорить.
а перевод русских телепередач на украинский ето бред ! самито ничё создать не можем интересного вот и переводим русские от ! А давайте вообще закроем все рускоязычные каналы , перестанем транслировать росийские научно-популярные телепередачи и вообще всё-всё что не на украинском , извините что ж тогда смотреть то? Мыколыну погоду ?

Я кажу не про російські передачі,а про передачі іноземні Анлія,США....перекладати російські передачі на нашу мову не актуально.
Якщо реалізувати твою пропозицію,про закритя російських каналів,то ти швидко знайдеш цікаві канали на українській мові,але ти з людей про яких писав Nazik люди які не хочуть нічого робити поки не припече,навіщо шукати цікаві україномовні канали?Якщо є вже знайдені російські!
Изображение
Jekki
Rusanovka-Net

Сообщение Neformat » 31 май 2007, 22:42

Костянчик писал(а):125.gif 123.gif Поддерживаю!

ты не понял ...телевизор тогда нахрен не будет нужен ( по крайней мере мне так точно)
Изображение
Neformat
Rusanovka-Net

Пред.След.

Вернуться в Общение