Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Общие » Общение
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Фильмы на украинском!

Общаемся на любые темы

Фильмы на украинском!

Всего голосов : 0

Сообщение Greeder » 31 май 2007, 17:00

Ell писал(а):Вот-вот. Потому что тема настолько боянистая и поднадоевшая, что аж противно становится.

Если тебе настолько противно, то можешь не писать здесь.
ИзображениеИзображениеИзображение
Greeder
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 31 май 2007, 17:03

Greeder писал(а):Если тебе настолько противно, то можешь не писать здесь.

Гридер ну ты как обычно :))) Ell, а ты еврей?:)
а то вопросом на вопрос не отвечают :)
ну в США фильмы на аглийском, если там есть места где крутят фильмы для испанцев..ну это что то вроде бомжатника должно быть :)) Типа гетто :)) Но дело не в этом, ссылки плиз в студию )) А то пока аргументы " я сомневаюсь "
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Greeder » 31 май 2007, 17:06

Axis писал(а):Гридер ну ты как обычно :))) Ell, а ты еврей?:)

Блин!!! Я вообще хотел узнать мнение форумчан, а не разводить тут споры на националистических основах.
Все мы прекрасно знаем, что любую тему можно испоганить. Так что давайте не будем.
Выкладываем просто свои размышления по этой теме.
ИзображениеИзображениеИзображение
Greeder
Rusanovka-Net

Сообщение Ell » 31 май 2007, 17:06

Axis писал(а):Ell, а ты еврей?:)

а пачиму вы сп'гашиваете? 102.gif
Ell
Rusanovka-Net

Сообщение Костянчик » 31 май 2007, 17:06

Ell писал(а):Вот-вот. Потому что тема настолько боянистая и поднадоевшая, что аж противно становится.

так нафф было ее поднимать?
Костянчик
Rusanovka-Net

Сообщение avari » 31 май 2007, 17:06

В Швейцарии, кстати, крутят кино на нескольких национальных языках!
И ни кто не чувствует себя ущемленным, так как и государственных языков между прочем несколько! В этом и заключается право выбора каждого гражданина!
У нас скорее танками проедутся по несогласным, чем признают свои ошибки.
avari
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 31 май 2007, 17:13

Ell писал(а):а пачиму вы сп'гашиваете? 102.gif

http://www.rusanovka/forum/index.php?showt...pid=36895&#

avari писал(а):В Швейцарии, кстати, крутят кино на нескольких национальных языках!
И ни кто не чувствует себя ущемленным, так как и государственных языков между прочем несколько! В этом и заключается право выбора каждого гражданина!
У нас скорее танками проедутся по несогласным, чем признают свои ошибки.

Кстати танки это очень полезно :)) стране нужны танки :))
"Добрым словом и пистолетом можно добиться куда большего чем просто добрым словом" (с) Алькапоне
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Nazik » 31 май 2007, 17:36

Додам ще таку ремарку: для прагнучих дивитись фільми рос. мовою є чудова можливість качати і інтернета, або купувати піратські СД і ДВД, та і ліцензійні теж в основному йдуть з рос. дорожкою, ось вам і право вибору, а то пусти кота під стіл, то він і на стіл 20.gif
А степінь цивілізованості країни вимірюється саме взаємоповагою: держави до людей, а людей до законів, а не постійне бурчання про ущемлення прав і т. д.
Для мільйонів українців в Росії (в Канаді, США) ніхто не робить укр. дубляжу спеціально та і прокатні компанії такого не заказують: хочеш дивитись мувікі, вчи національну мову і дивись на здоров'я.

З.І. Спеціально для Ell, та й інших, хто не знає особливостей кінобізнесу, але претендує на компетентінсть:Приватні кінотеатри НЕ визначають якою мовою їм демонструвати фільми. Там діє інша схема, спрощено така: є інтернаціональні кінопрокатні компанії типу Buena Vista International, United International Pictures та ін., які займаються дистрибуцією фільмів по світу, в кожній державі є їхні представники, або відгалуження, або дрібніші кінопрокатні компанії, які отримують право на прокат фільму в окремій країні (наприклад, в Україні представником BVI і UIP - це абревіатури - є компанія B&H), от саме вона зараз, отримуючи права на прокат фільму, визначає якою мовою він буде продубльований. Раніше вона співпрацювала з рос. аналогічними прокатними компаніями, і закупала у них фільми з рос. дубляжем, а тепер очевидно уклала договір з укр. дубляжнми конторами (я думаю причинами є не тільки законодавство , а й фін. доцільність).
А кінотеатри - це вже остання ланка у цьому ланцюжку, вони показують фільми, які їм надає укр. представник кінопр. компаній, і нічого не рішають в плані мови демонстрації, вони можуть або приймати фільм від кінопр. компанії для демонстрації в своїх залах (залі), або відмовлятися (це їхні проблеми, не хочеш, не показуй ні х..), при тому вони віддаюють, як правило, 50% виручки за прокат фільму кінопр. компанії.
Майже всі кінотеатри діють за такою схемою (як можна помітити репертуар майже однаковий на поп. фільми, але може дещо й відрізнятися в залеж. чи виявив кінотеатр бажання демонстувати фільм, чи ні)
Винятки, які я знаю, - це Кінопалац, і Україна, бо самі вони є власністю різних кінопр. компаній.
Хух. Надіюсь асілітє, цю палєзную інфу... 142.gif
Nazik
Rusanovka-Net

Сообщение Sanya » 31 май 2007, 17:38

102.gif Мдя...
В ленинграде и на русском и на украинском показвают(Я про кинотеатр)
Больше ничего не напишу а то обосрете:)
Sanya
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 31 май 2007, 17:45

Nazik писал(а):Додам ще таку ремарку: для прагнучих дивитись фільми рос. мовою є чудова можливість качати і інтернета, або купувати піратські СД і ДВД, та і ліцензійні теж в основному йдуть з рос. дорожкою, ось вам і право вибору, а то пусти кота під стіл, то він і на стіл 20.gif
А степінь цивілізованості країни вимірюється саме взаємоповагою: держави до людей, а людей до законів, а не постійне бурчання про ущемлення прав і т. д.
Для мільйонів українців в Росії (в Канаді, США) ніхто не робить укр. дубляжу спеціально та і прокатні компанії такого не заказують: хочеш дивитись мувікі, вчи національну мову і дивись на здоров'я.

З.І. Спеціально для Ell, та й інших, хто не знає особливостей кінобізнесу, але претендує на компетентінсть:Приватні кінотеатри НЕ визначають якою мовою їм демонструвати фільми. Там діє інша схема, спрощено така: є інтернаціональні кінопрокатні компанії типу Buena Vista International, United International Pictures та ін., які займаються дистрибуцією фільмів по світу, в кожній державі є їхні представники, або відгалуження, або дрібніші кінопрокатні компанії, які отримують право на прокат фільму в окремій країні (наприклад, в Україні представником BVI і UIP - це абревіатури - є компанія B&H), от саме вона зараз, отримуючи права на прокат фільму, визначає якою мовою він буде продубльований. Раніше вона співпрацювала з рос. аналогічними прокатними компаніями, і закупала у них фільми з рос. дубляжем, а тепер очевидно уклала договір з укр. дубляжнми конторами (я думаю причинами є не тільки законодавство , а й фін. доцільність).
А кінотеатри - це вже остання ланка у цьому ланцюжку, вони показують фільми, які їм надає укр. представник кінопр. компаній, і нічого не рішають в плані мови демонстрації, вони можуть або приймати фільм від кінопр. компанії для демонстрації в своїх залах (залі), або відмовлятися (це їхні проблеми, не хочеш, не показуй ні х..), при тому вони віддаюють, як правило, 50% виручки за прокат фільму кінопр. компанії.
Майже всі кінотеатри діють за такою схемою (як можна помітити репертуар майже однаковий на поп. фільми, але може дещо й відрізнятися в залеж. чи виявив кінотеатр бажання демонстувати фільм, чи ні)
Винятки, які я знаю, - це Кінопалац, і Україна, бо самі вони є власністю різних кінопр. компаній.
Хух. Надіюсь асілітє, цю палєзную інфу... 142.gif

+100
Axis
Rusanovka-Net

Пред.След.

Вернуться в Общение