Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Общие » Общение
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Януковичь списывает!

Общаемся на любые темы

Сообщение Маня » 29 апр 2007, 09:30

San писал(а):Якраз через 15 років стане набагато краще. І це пов'язано зі зміною поколінь. Чим далі за часом позаду залишається ця довбана Московія, чим меньше залишається людей із совковою ідеологією у своїй двовухій голові тим бистріше наше суспільство розбудує власну Європу. Бо Азія вже задовбала!

Да сейчас на каждом углу кричат,что нынешнее поколение деградирует!Если это так и есть,то надеятся на лучшее в будущем не стоит.
Мне фиолетово,что вы про меня думаете,зато моя бабушка говорит,что я солнышко.
Маня
Rusanovka-Net

Сообщение San » 29 апр 2007, 09:54

Маня писал(а):Да сейчас на каждом углу кричат,что нынешнее поколение деградирует!Если это так и есть,то надеятся на лучшее в будущем не стоит.

Таке завжди кричать. Вже декілька тисяч років. Якби це було так, людство вже зникло б або перетворилося на мавп. 102.gif
Як на мою думку, ви набагато умніші та розкутіші за нас, вже не кажучи про "старперів". Я з жахом згадую радянські часи та якими ми були забитими... Але для когось то була лафа, бо ковбаса була дешева, горілка теж, а більше їм нічого не треба було.

А взагалі пройдешні часи пам'ять літніх людей гріють тим, що вони тоді були молоді. Але якщо душею не старіти, то усе правильно розумієш 27.gif
"Считайте, что вы не можете, считайте, что вы можете, - в любом случае вы правы" (С) Генри Форд
San
Rusanovka-Net

Сообщение Deltav1 » 29 апр 2007, 11:33

San писал(а):Якщо навіть ти не етнічний українець, порівнювати Юща та цього дебіла Яника - м'яко кажучи дивно.

San, я є етнічний українець 113.gif і мої батьки теж і т.д. 113.gif
Порівнюю Юща та Яника не за розумовими здібностями чи освітою,
а за політикою, що вони впроваджують, скоріш за політикою,
що впроваджують вілповідні політичні сили, оскільки Ющ є представником
Нашої України, а Яник -- представник Регіонів України.
Я вже побачив, який "прогрес" був після помаранчевої революції, тож вважаю,
що краще, щоб біля "корита" таки були Регіони.
А взагалі то країні потрібна стабільність, тож мені не подобаються заворухи,
що їх створюють різні політичні сили, чи то помаранчі, чи то біло-сині.
Deltav1

Сообщение Mario » 29 апр 2007, 12:02

Ребята я эту тему создал не для того чтобы вы выражали свое мнение по поводу политических сил - это бесполезные разговоры которые никогда не закончатся 113.gif
Я просто показал что имел место вот такой случай в жизни нашего премьера rolleyes.gif

Как вы думаете для того чтобы стать премьером необходимо писать Европа и премьер с ошибками, притом переписывая с бумажки? 102.gif

Меня абсолютно не интересует ваша политическая ориентация 102.gif
Mario
Rusanovka-Net

Сообщение San » 29 апр 2007, 12:04

Deltav1 писал(а):Порівнюю ... за політикою, що вони впроваджують...

Deltav1!
Страшні люди не можуть робити добру політику sad.gif
У тоталітарній державі теж є стабільність, але ж ти, я сподіваюсь, такої не хочеш 119.gif

У президента свої недоліки, як на мій погляд це недостатня жорсткість як до ворогів, так і до "любих друзів" а ля Порошенко та компанія. Але ми не знаємо нюансів тих процесів. Дотого ж він можливо змінюється і набуде врешті потрібних рис.

Та й звідки ти знаєш що потрібно країні? Якщо заворухи існують, значить вони потрібні 106.gif
"Есть упоение в бою..." - А.С. Пушкін

Mario писал(а):Ребята я эту тему создал не для того ... Как вы думаете для того чтобы стать премьером необходимо писать Европа и премьер с ошибками, притом переписывая с бумажки? 102.gif
Меня абсолютно не интересует ваша политическая ориентация 102.gif

Для того щоби стати прммьєром, треба відсидіти два строки. Тому Юля й не підійшла))

Усі створюють свої теми, але ці теми потім обсираються. Ти не перший 105.gif

А яка ще орієнтація тебе цікавить????
"Считайте, что вы не можете, считайте, что вы можете, - в любом случае вы правы" (С) Генри Форд
San
Rusanovka-Net

Сообщение C » 29 апр 2007, 12:27

Якраз через 15 років стане набагато краще. І це пов'язано зі зміною поколінь. Чим далі за часом позаду залишається ця довбана Московія, чим меньше залишається людей із совковою ідеологією у своїй двовухій голові тим бистріше наше суспільство розбудує власну Європу. Бо Азія вже задовбала!
[/quote]
123.gif

Маня писал(а):Да сейчас на каждом углу кричат,что нынешнее поколение деградирует!Если это так и есть,то надеятся на лучшее в будущем не стоит.

это не так ,у нас очень много талантливых детей и молодежи.
C
Rusanovka-Net

Сообщение Маня » 29 апр 2007, 14:37

C писал(а):123.gif
это не так ,у нас очень много талантливых детей и молодежи.

Никто и не спорит.Но этим талантам не мешает ещё и наркота...
А в целом мы действительно раскрепощённей,чем раньше была молодёжь,НО...Не всегда эта раскрепощённость идёт на пользу всем,в том числе и нам.
Маня
Rusanovka-Net

Сообщение Mario » 29 апр 2007, 14:45

C писал(а):это не так ,у нас очень много талантливых детей и молодежи.

назови хотя бы одного 102.gif

Маня писал(а):Никто и не спорит.Но этим талантам не мешает ещё и наркота...
А в целом мы действительно раскрепощённей,чем раньше была молодёжь,НО...Не всегда эта раскрепощённость идёт на пользу всем,в том числе и нам.

причем тут наркота к талантам?

Талант не пропить и не прокурить rolleyes.gif

А вот самое страшное что может случится - это не востребованность 122.gif Кому какое дело что ты кандидат наук а торгуешь помидорами на базаре? А? sad.gif
Mario
Rusanovka-Net

Сообщение Маня » 29 апр 2007, 14:48

Mario писал(а):причем тут наркота к талантам?

При том.Человек может сидеть на какой-то дряни и читать отличный рэп,или танцевать,или рисовать.Да что угодно!
Маня
Rusanovka-Net

Сообщение San » 29 апр 2007, 14:55

Mario писал(а):...А вот самое страшное что может случится - это не востребованность...

Я вважаю, що самодостатня людина завжди знайде як втілити свої можливості. Якщо треба - і професію змінить. Тим паче талановита.
San
Rusanovka-Net

Пред.След.

Вернуться в Общение