Deltav1 писал(а):Если серьезно, то уважаемые форумчане, в ком вы увидели врага? В человеке, отстаивающем свое
мнение? Да, меня трудно переубедить но таким образом я противлюсь любой агитации
в ту или другую сторону. Я ознакомлюсь с предоставленными вами сведениями и проанализировав,
сделаю поправки в своей идеологической позиции.
Я не говорю, что в Советском Союзе все было так хорошо, как тогда говорили,
было много перегибов и довольно нехилых, но были и плюсы, которых видимо никто
не принял во внимание.
Я не говорю, что у нас с Россией все гладко, но политика США очевидна и бесит меня намного
больше.
Обратите внимание, одним из огромных недостатков СССР было то, что человеку навязывали мнение,
а за непримиримое инакодумие репрессировали. Не находите ли вы, что с того времени мало что
изменилось? Ведь ваша психология остается прежней, не думаешь как мы -- умри, или отправляйся в
Сибирь? Мы должны уважать мнение друг друга, не так ли?
Если вы настроены так категорично, то не лучше ли не говорить тот бред, действительно бред
о "врагах народа"(то есть обо мне:)), а просто закрыть тему и более к ней не возвращаться?
То, що ти говориш і казав раніше ( і назвав це власною думкою) - можеш навпаки подякувати толерантності і демократичності українців і Української держави, повір, якби ти подібне спробував написати в тій же Росії, чи навіть у будь-якій іншій державі світу, повважалося би за приниження і образу національної честі, історії, гідності, спробу піддати критиці найсвятіше - почуття самодостатності і суверенності нації, тому тебе б швидко присадили більш жорстко, ніж на цьому форумі. З тобою б ніхто не панькався і не давав тобі уроків історії у відповідь на (ніби) твої закиди про СРСР і дружбу з Росією і про українізацію і т. д. (І це нормально!). Так що подякуй цій державі за те, що тобі так пощастило тут народитися і ще так вільно себе почувати.
З.С. Спробуй, якщо ти претендуєш, що знаєш англійську зайти на зарубіжні політфоруми, зареєструйся як представник якоїсь країни і пописати подібне на "свою" державу...
Мені прикро, що у нас мало радикалів і патріотів, які би могли твердо і впевнено давити такі очевидно національно підривні пориви як у тебе, можливо б Україна в національно-культурному плані тоді б просунулася значно вперед і продемонструвала світу, що нас є за що поважати, а то дійсно той же Бушков (давали ссилку) частково має рацію. Мені прикро, що доаводиться це визнавати.
З.С.С. Я майже впевнений, що всі ці псевдотвої погляди були насаджені тобі твоїми родичами, скоріш за все батьками і бабушками, які чомусь ностальгують за СРСР і Росією (як правило тільки найближчі люди можуть так деформувати юну свідомість), а ти б спробував розібратися в речах, прислухатися до іформації з інших джерел (!), відірватися від їхніх імперативів (бачу, що ти ніби не зовсім тупий) і стати самостійним. Скажу по секрету, (нічого особистого, не хочу нікого образити), що дорослі ( включно і власні батьки і бабушки з дідусями) теж бувають тупими, глупими, заангажованими і взагалі неправими, тому розумній, думаючій людині не обов'язково уже в такому віці схилятися перед їхнім "авторитетом" і прислухатися до їхніх настанов.