Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Общие » Общение
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

Януковичь списывает!

Общаемся на любые темы

Сообщение artemideo » 01 май 2007, 13:43

Axis писал(а):Это ты о чем?

об "оппонентах" блин 119.gif
artemideo
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 01 май 2007, 13:45

artemideo писал(а):об "оппонентах" блин 119.gif

а можно уточнить оппонентов?:)) А то я не знаю, начинать спорить или нет 102.gif
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Deltav1 » 01 май 2007, 13:49

San писал(а):Я вважаю, що тут справа тільки у власних уподобаннях на рівні навіть підсвідомості або ще чогось. І спорити тут немає сенсу.
Для мене, наприклад, українська культура дуже рідна, а російську зверхність люто ненавиджу. Про примитивність англійської мови, якнамене, можуть казати тільки примітивні люди, які не відчувають чужої мови, і навіть не намагаються. Яке ж у них може бути ставлення тоді до української мови!
"Прєвосходство" всього російського, яким би злим воно не було - це непереборна якість багатьох росіян та "співчуваючих" їм. Переконанню не підлягає sad.gif

Співчувати можна ворогу. А хіба росіяни нам вороги?
Пробач, але це вже схоже на націоналізм.
Щодо української мови та культури, то я за їх розвиток, але проти
абсурдної українізації, коли шедеври на російській мові перекладаються
на українську.
Чи російська нам вже як англійська чи китайська? 102.gif
P.S. До речі, "сперечатися":)
Щодо російської зверхності, зустрічав її тільки у націоналістів, таких самих, як і наші, що виказують українську зверхність. "В семье не без урода":)
Deltav1

Сообщение Axis » 01 май 2007, 13:53

ну на данный момент я не вижу другого врага у Украины кроме России
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Nike » 01 май 2007, 13:53

ох вы блин красавцы, вас разводят как незнаю кого... что один всю страну держит за яйца и не дает денег заработать и орет что всех на говно рвать надо оранжевые лучше всех, второй сидит тихо и свозит быдлоту в столицу (страшные мысли о последствиях) а третья идиотов разводит и травит на двух предыдущих...
имхо, янык хоть и грамматически не образованый, но хоть не пиарит такой жопой себя как остальные... хотя все одинаковые и все равноя против всех и хочу нахрен из этой долбаной страны

без обид, но ребята, подумайте сами.
Oldtimer Garage
With passion to old wheels
Вари\зачищай
Пили\занижай
Доминируй\властвуй
Nike
Rusanovka-Net

Сообщение artemideo » 01 май 2007, 13:54

Axis писал(а):а можно уточнить оппонентов?:)) А то я не знаю, начинать спорить или нет 102.gif

не о чем спорить, я сначала думал откуда такой бред лезет, потом глянул их профили, все стало на места. 125.gif
artemideo
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 01 май 2007, 13:56

artemideo писал(а):не о чем спорить, я сначала думал откуда такой бред лезет, потом глянул их профили, все стало на места. 125.gif

Да просто испугался что это мне была адресована фраза и я так и не смог понять что у меня не так с аргументами...
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Fill » 01 май 2007, 13:57

Deltav1 писал(а):Співчувати можна ворогу. А хіба росіяни нам вороги?
Пробач, але це вже схоже на націоналізм.
Щодо української мови та культури, то я за їх розвиток, але проти
абсурдної українізації, коли шедеври на російській мові перекладаються
на українську.
Чи російська нам вже як англійська чи китайська? 102.gif

Співчувати можно і друзям smile.gif
Ну що занадто, то не здрово!
Тут я тебе підтримаю - вважаю що рос. фільми/програми можно було б і не перекладати.
Але інші фільми, програми (не рос походження) мені приємніше чути на УКРАЇНСЬКІЙ мові, ніж на РОСІЙСЬКІЙ...
Fill
Rusanovka-Net

Сообщение Axis » 01 май 2007, 13:58

Fill писал(а):Співчувати можно і друзям smile.gif
Ну що занадто, то не здрово!
Тут я тебе підтримаю - вважаю що рос. фільми/програми можно було б і не перекладати.
Але інші фільми, програми (не рос походження) мені приємніше чути на УКРАЇНСЬКІЙ мові, ніж на РОСІЙСЬКІЙ...

Поддерживаю, посмотрел ради интереса Спасателя с Костнером на русском и на украинском, ну так небо и земля, на украинском куда приятней смотреть, осталось ощущение оч качественного перевода...в русском сего не наблюдалось
Axis
Rusanovka-Net

Сообщение Fill » 01 май 2007, 14:05

Axis писал(а):Поддерживаю, посмотрел ради интереса Спасателя с Костнером на русском и на украинском, ну так небо и земля, на украинском куда приятней смотреть, осталось ощущение оч качественного перевода...в русском сего не наблюдалось

Останнім часом укр преклад виявляеться вдалішим ніж рос переклад.
Звісно не всі переклади українською бувають вдалі, але чого тільки коштують переклади Альфа, мульта "Тачки"...
Fill
Rusanovka-Net

Пред.След.

Вернуться в Общение