Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Общие » Общение
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

ЖЕК!

Общаемся на любые темы

ЖЕК!

Сообщение Nazik » 27 мар 2007, 12:57

Люди, поділіться, плз, досвідом. Я викликав сантехніка із долбаного ЖЕКа. Треба було знати заглушки з труб у кухні, щоб знову у кухні була вода (ми перекривали, бо робили ремонт). Тоді я заплатив йому десятку, він сказав, що то взагалі то коштує 15 грн, і що потім розрахуємося, коли буде знімати...Мені ще треба було замінити сифон (я купив сифон). Він сказав, що зняти заглушки буде коштувати 40 грн, а сифон замінити - 30 грн! Каже такі розцінки. Я чуть не упав 131.gif А мені ще треба було змішувач поміняти, підозріваю, що теж десь за 30 грн, тобто за то, що він повідкручує і позакручує гайки я повинен платити 100 грн?? Це нонсенс.. ми на нього наїхали, сказали, що він перегнув, сказали що будемо дзвонити чи підемо до начальника Жека, щоб вияснити, що це за розцінки, він, звичайно, закіпішував, почав говорити, що імпортне обладнання.. і т д, хоч там ніякого мегаімпотного обладнання немає, звичайні труби, ну ми одним словом з ним поскандалили, він сказав, що нічого не буде робити безплатно і пішов, ще й не хотів сказати своє прізвище. От тепер будемо йти до начальника і виясняти.
Мені здається, що вони вже зовсім охаміли, за що ж ми платимо компослуги?? Я згоден, що можна дати на чай десятку, ну двадцятку, але це вже нікуди не лізе mad.gif mad.gif mad.gif
Nazik
Rusanovka-Net

Сообщение Bibski » 27 мар 2007, 13:01

Nazik писал(а):Люди, поділіться, плз, досвідом. Я викликав сантехніка із долбаного ЖЕКа. Треба було знати заглушки з труб у кухні, щоб знову у кухні була вода (ми перекривали, бо робили ремонт). Тоді я заплатив йому десятку, він сказав, що то взагалі то коштує 15 грн, і що потім розрахуємося, коли буде знімати...Мені ще треба було замінити сифон (я купив сифон). Він сказав, що зняти заглушки буде коштувати 40 грн, а сифон замінити - 30 грн! Каже такі розцінки. Я чуть не упав 131.gif А мені ще треба було змішувач поміняти, підозріваю, що теж десь за 30 грн, тобто за то, що він повідкручує і позакручує гайки я повинен платити 100 грн?? Це нонсенс.. ми на нього наїхали, сказали, що він перегнув, сказали що будемо дзвонити чи підемо до начальника Жека, щоб вияснити, що це за розцінки, він, звичайно, закіпішував, почав говорити, що імпортне обладнання.. і т д, хоч там ніякого мегаімпотного обладнання немає, звичайні труби, ну ми одним словом з ним поскандалили, він сказав, що нічого не буде робити безплатно і пішов, ще й не хотів сказати своє прізвище. От тепер будемо йти до начальника і виясняти.
Мені здається, що вони вже зовсім охаміли, за що ж ми платимо компослуги?? Я згоден, що можна дати на чай десятку, ну двадцятку, але це вже нікуди не лізе mad.gif mad.gif mad.gif

предлагаю пойти в ЖЕК настучать на лоха, а потом сделать ему "все спят"!!!
Bibski

Сообщение yandex » 27 мар 2007, 13:06

Nazik писал(а):Люди, поділіться, плз, досвідом. Я викликав сантехніка із долбаного ЖЕКа. Треба було знати заглушки з труб у кухні, щоб знову у кухні була вода (ми перекривали, бо робили ремонт). Тоді я заплатив йому десятку, він сказав, що то взагалі то коштує 15 грн, і що потім розрахуємося, коли буде знімати...Мені ще треба було замінити сифон (я купив сифон). Він сказав, що зняти заглушки буде коштувати 40 грн, а сифон замінити - 30 грн! Каже такі розцінки. Я чуть не упав 131.gif А мені ще треба було змішувач поміняти, підозріваю, що теж десь за 30 грн, тобто за то, що він повідкручує і позакручує гайки я повинен платити 100 грн?? Це нонсенс.. ми на нього наїхали, сказали, що він перегнув, сказали що будемо дзвонити чи підемо до начальника Жека, щоб вияснити, що це за розцінки, він, звичайно, закіпішував, почав говорити, що імпортне обладнання.. і т д, хоч там ніякого мегаімпотного обладнання немає, звичайні труби, ну ми одним словом з ним поскандалили, він сказав, що нічого не буде робити безплатно і пішов, ще й не хотів сказати своє прізвище. От тепер будемо йти до начальника і виясняти.

Опытом могу только печальным, примерно таким же как у тебя. Касательно начальника ЖЭКа - мудила полный, вряд ли вы от него чегото добьетесь. Кстати, под столом у себя ножку от телевизора держит в качестве дубца - это, я так понимаю, для особо рьяных просителей. Так что будь готов на всякий случай. 102.gif
yandex
Rusanovka-Net

Сообщение Chuk » 27 мар 2007, 13:12

Така сувора реальність - без грошей ні кроку. Я думаю легше йому заплатити , ніж тратити час, нерви, і , в підсумку, ті ж самі гроші.
Chuk
Rusanovka-Net

Сообщение Костянчик » 27 мар 2007, 13:45

2Nazik
Затаскай их по судам. Хоть и гемор, но их научит, а то совковое отродье другим способом не вылечить.
Костянчик
Rusanovka-Net

Сообщение Satellite » 27 мар 2007, 13:59

2 Nazik

Не знаю как у тебя в доме, но у нас (Энтузиастов 27) можно пойти и договориться с местным сантехником, он здесь же и живет. И ниче не взял, кстати за смену стоячных кранов. И воду в стояке перекроет, чтобы краны поменять и при желании эти же стоячные краны и поменяет. А вообще по собственному опыту могу сказать, что лучше сантехнику в доме менять самому - там ниче сложного нет. А то приходят всякие алкаши, посворачивают резьбу на хороших смесителях..., да и дополнительные соединительные шланги, переходники продают втридорога.

Ну поставили тебе заглушки на трубы... - ну так все что надо это отсутствие воды в стояке, ну вызвал этого урода-сантехника в подвал, чтобы воду перекрыл и все. А снять заглушки это уже не проблема.
Satellite
Rusanovka-Net

Сообщение Greeder » 27 мар 2007, 14:06

Я давно не доверяю жековским служащим!!! Если же что то произошло, то вызываем знакомого сантехника - он всё делает за умеренную плату и качественно.
ИзображениеИзображениеИзображение
Greeder
Rusanovka-Net

Сообщение Nazik » 27 мар 2007, 14:49

Satellite писал(а):2 Nazik

Ну поставили тебе заглушки на трубы... - ну так все что надо это отсутствие воды в стояке, ну вызвал этого урода-сантехника в подвал, чтобы воду перекрыл и все. А снять заглушки это уже не проблема.

Та а що мало перекрити воду в квартирі? Треба на стояку?? Це ж тільки по четвергам перекривають..
Nazik
Rusanovka-Net

Сообщение Nazik » 27 мар 2007, 18:24

Greeder писал(а):Я давно не доверяю жековским служащим!!! Если же что то произошло, то вызываем знакомого сантехника - он всё делает за умеренную плату и качественно.

Дай, плз, координати того майстра 125.gif
Nazik
Rusanovka-Net

Сообщение San » 27 мар 2007, 18:38

Я воще-то давно не вызывал. Кое - шо сам делаю. Но помню наш наоборот - не хотел денег брать... Я считаю, что любая работа должна оплачиваться. А шоб не было наё.ок, должна быть альтернатива. А ссориться плохо.
Я как-то купил кран, а наш сантехник отказался его ставить. Говорит - гавно, и трех недель не простоит, иди меняй. У меня самому поставить - пакли не было, так шо пришлось вызвать другого. Тот поставил, кран уже лет дофига стоит. А наш - обиделся, что другого вызвал...
Ну да ладно, помирились 102.gif
"Считайте, что вы не можете, считайте, что вы можете, - в любом случае вы правы" (С) Генри Форд
San
Rusanovka-Net

След.

Вернуться в Общение