Скачать бесплатно » Общение, обсуждения » Тематические » Игры
Как скачать? | ЧаВо(FAQ) | Регистрация

KyTuJIa

Рассказываем про интересные игры, подсказывем где их взять.
Правила форума
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел

Сообщение sanyaR » 18 мар 2007, 22:39

Голдберг отжог! Я напевне теж хочу бути крутим, і навіть вже футболку намалював зі словами " Я крутий кутіла і зовсім не лох".
sanyaR

Сообщение Ice_mc » 18 мар 2007, 22:42

Голдберг отжог! Я напевне теж хочу бути крутим, і навіть вже футболку намалював зі словами " Я крутий кутіла і зовсім не лох".

Намалюй мені теж!я хочу бути крутим!как Banlieu Star)))
Ice_mc
Rusanovka-Net

Сообщение Golberg » 18 мар 2007, 22:42

sanyaR писал(а):Голдберг отжог! Я напевне теж хочу бути крутим, і навіть вже футболку намалював зі словами " Я крутий кутіла і зовсім не лох".

Только плиз не Голдберг, а Голберг. Я конечно качок, но не как он. 102.gif В дальнейшем можна ТУТ писать на украинском! Так понятней звучит...
Golberg
Rusanovka-Net

Сообщение sanyaR » 18 мар 2007, 22:50

За Український тоби повага.А то ці кацапізми вже дістали. А на рахунок "качок" то я більше полюбляю жінок а не качок. Кому футболки з написом " Якщо ти не Кутіла то ти ніхто! або Якщо ти читаеш цей напис то скоро помреш, "кутіла"!"
sanyaR

Сообщение Kosmos » 18 мар 2007, 22:52

Golberg писал(а):Cрок аренды меня кланом Соул Ассассинс почти истёк, так что я тоже хочу быть Кутилой! 27.gif Кутила жжёт и всех порвёт! БРРРРР 133.gif и вообще еси мне разрешат подписываться кланом Кутила я обещаю убивать каждого террориста или мента в голову со 100 метров с УЗИ, перезаряжать пулемёт после каждого убийства на пуле, резать с ножа свою команду, бросать гранату в своих в первые пять секунд раунда, добивать своего товарища по команде, если у него осталось меньше 10 хэлов, кемперить по центру карты у всех на виду (хоть меня и будут видеть, слово "Кутила" в моём нике само по себе даёт неуязвимость). Я также клянусь покупать оружие своим товарищам на картах, где оно валяется под ногами. Более того, я сразу получу дозу рэспэкта и кайфа от тех, кто не любит Кутил (я люблю!).
Я теж хочу бути крутим хлопцем, як ви, мої герої! Засинаючи, я мрію про те, як з божевільною посмішкою та криком "За Кутіл на ножі!!!" відстрелюю макітру нашим злющим ворогам-гомікам, які намагаються непомічено пирнути ножем у наші дупи! 102.gif

Отжог 142.gif
Ето ты реально или беса погнать?
Kosmos
ProLine

Сообщение Ice_mc » 18 мар 2007, 22:52

Я напевно замовлю усі варіанти футболок)))Потім воні залишаться моїм дітям)))
Ice_mc
Rusanovka-Net

Сообщение sanyaR » 18 мар 2007, 22:54

Айс діти твої будуть на них дивитись і питати "Тату, а ці Кутіли вони були сповна розуму чи просто ви так всі жили по кланам, наче мавпи?"
sanyaR

Сообщение Golberg » 18 мар 2007, 22:57

sanyaR писал(а):За Український тоби повага.А то ці кацапізми вже дістали. А на рахунок "качок" то я більше полюбляю жінок а не качок. Кому футболки з написом " Якщо ти не Кутіла то ти ніхто! або Якщо ти читаеш цей напис то скоро помреш, "кутіла"!"

Ну ти жжеш! 142.gif Якщо ми станемо Кутілами, то увійдемо у Наймогутніший пантеон володарів Контер-Страйку! І навіть банда нациків з кулеметами впаде на коліна через цю фразу "Я Кутіла! Приеднуйся, або помри!!!" 27.gif

Kosmos писал(а):Отжог 142.gif
Ето ты реально или беса погнать?

ПОЛУТАКСЯК... 129.gif
Golberg
Rusanovka-Net

Сообщение Kosmos » 18 мар 2007, 22:59

Golberg писал(а):Ну ти жжеш! 142.gif Якщо ми станемо Кутілами, то увійдемо у Наймогутніший пантеон володарів Контер-Страйку! І навіть банда нациків з кулеметами впаде на коліна через цю фразу "Я Кутіла! Приеднуйся, або помри!!!" 27.gif
ПОЛУТАКСЯК... 129.gif

Определишся напишеш в Аську 102.gif
Kosmos
ProLine

Сообщение sanyaR » 18 мар 2007, 23:01

Іще одна ідея на рахунок написів на футболці: "Сміюсь я над гопами, Мені пофіг ваші стволи, - адже Я кутіла, а не ти, подивися мені в ср..ку і помри!"
sanyaR

Пред.След.

Вернуться в Игры