KyTuJIa
Правила форума
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
Обсуждаем игры и всё что связано с ними.
Для обсуждения наших игровых серверов - есть специальный раздел
Голдберг отжог! Я напевне теж хочу бути крутим, і навіть вже футболку намалював зі словами " Я крутий кутіла і зовсім не лох".
-
sanyaR
За Український тоби повага.А то ці кацапізми вже дістали. А на рахунок "качок" то я більше полюбляю жінок а не качок. Кому футболки з написом " Якщо ти не Кутіла то ти ніхто! або Якщо ти читаеш цей напис то скоро помреш, "кутіла"!"
-
sanyaR
Golberg писал(а):Cрок аренды меня кланом Соул Ассассинс почти истёк, так что я тоже хочу быть Кутилой!Кутила жжёт и всех порвёт! БРРРРР
и вообще еси мне разрешат подписываться кланом Кутила я обещаю убивать каждого террориста или мента в голову со 100 метров с УЗИ, перезаряжать пулемёт после каждого убийства на пуле, резать с ножа свою команду, бросать гранату в своих в первые пять секунд раунда, добивать своего товарища по команде, если у него осталось меньше 10 хэлов, кемперить по центру карты у всех на виду (хоть меня и будут видеть, слово "Кутила" в моём нике само по себе даёт неуязвимость). Я также клянусь покупать оружие своим товарищам на картах, где оно валяется под ногами. Более того, я сразу получу дозу рэспэкта и кайфа от тех, кто не любит Кутил (я люблю!).
Я теж хочу бути крутим хлопцем, як ви, мої герої! Засинаючи, я мрію про те, як з божевільною посмішкою та криком "За Кутіл на ножі!!!" відстрелюю макітру нашим злющим ворогам-гомікам, які намагаються непомічено пирнути ножем у наші дупи!![]()
Отжог

Ето ты реально или беса погнать?
Айс діти твої будуть на них дивитись і питати "Тату, а ці Кутіли вони були сповна розуму чи просто ви так всі жили по кланам, наче мавпи?"
-
sanyaR
sanyaR писал(а):За Український тоби повага.А то ці кацапізми вже дістали. А на рахунок "качок" то я більше полюбляю жінок а не качок. Кому футболки з написом " Якщо ти не Кутіла то ти ніхто! або Якщо ти читаеш цей напис то скоро помреш, "кутіла"!"
Ну ти жжеш!

Kosmos писал(а):Отжог![]()
Ето ты реально или беса погнать?
ПОЛУТАКСЯК...

Іще одна ідея на рахунок написів на футболці: "Сміюсь я над гопами, Мені пофіг ваші стволи, - адже Я кутіла, а не ти, подивися мені в ср..ку і помри!"
-
sanyaR